Vriendenkring

Fanfare Aurora heeft in haar meer dan 110-jarig bestaan steeds veel sympathie en steun van de Heesche bevolking mogen ondervinden en is niet meer weg te denken uit de Heesche gemeenschap. In 1984 werd de stichting Vriendenkring van Fanfare Aurora opgericht door een groep mensen die de muziek in het algemeen en Fanfare Aurora in het bijzonder een warm hart toedragen. De leden van de Vriendenkring waarborgen door hun jaarlijkse financiële bijdrage mede het voortbestaan van onze fanfare. Zij maken het mede mogelijk instrumenten aan te schaffen om daarmee de jeugd op te kunnen leiden en verder een bijdrage te leveren in de aanschaf van klein materiaal van Fanfare Aurora. Het aantal leden kan mede dankzij onze jaarlijkse wervingsacties aardig op peil worden gehouden.

Zolang Aurora zich blijft manifesteren binnen de gemeenschap van Heesch, zal de Vriendenkring als stichting blijven voortbestaan en de vereniging ondersteunen. En daar is Aurora erg blij mee, want de bijdrage van de Vriendenkring aan de successen van de fanfare is van groot belang

Wanneer u Fanfare Aurora waardeert en u zich wilt aanmelden voor de Vriendenkring van Fanfare Aurora kunt u gebruik maken van het inschrijfformulier. U kunt het inschrijfformulier online invullen en versturen. Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan.

De hoogte van uw bijdrage kunt u zelf bepalen. Om u een idee te geven: De gemiddelde donatie van de persoonlijke leden is ongeveer € 12,- per jaar. Voor de bedrijven is dat enkele malen hoger. De minimale donatie is € 5,- per jaar.

Wat krijg u als lid van de Vriendenkring: Op de eerste plaats de voldoening dat, mede door uw hulp, Fanfare Aurora zich zowel binnen als buiten de Heesche gemeenschap kan blijven presenteren op een hoog niveau en aan vele jongeren een muzikale vorming kan blijven geven.

De Vriendenkring informeert haar leden over het wel en wee van de stichting en van de fanfare met een jaarijks informatiebulletin. Hierin wordt aandacht geschonken aan de instrumenten en materialen die met de donaties van de vrienden zijn aangeschaft. Ook de activiteiten van de fanfare komen aan bod. De leden van de Vriendenkring worden uitgenodigd om concerten bij te wonen. Daarnaast worden ook actuele zaken aan de orde gebracht. Met het informatiebulletin zorgt de Vriendenkring ervoor dat de leden betrokken zijn bij fanfare Aurora.

Privacyverklaring Vriendenkring Aurora in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).