Openbaar D-examen Jasper Kocken

HEESCH – Op donderdagavond 4 juli zal Jasper Kocken zich van zijn beste kant laten zien tijdens zijn openbaar D-examen in De Link in Oss.

Na maanden van repeteren en voorbereiden, is het eindelijk zover: Jasper Kocken gaat op 4 juli aanstaande op voor zijn D-examen. Aan het behalen van een D-examen worden hoge eisen gesteld aan de leerling. Voldoet bij een A-examen nog een simpel muziekstuk uit het populaire genre, wordt er bij het D-examen heel wat meer van de leerling verwacht. Om te laten horen dat Jasper aan deze eisen kan voldoen, zal hij meerdere stukken ten gehore brengen. Deze stukken zullen onder andere in samenspel zijn met de pianist Sung Hee Jo, de violist Iris van Nuland en het Fanfareorkest van Fanfare Aurora uit Heesch. Daarnaast zal hij ook enkele stukken solo ten gehore brengen. Aan het eind van de avond zal een jury beslissen of Jasper zijn D-diploma in ontvangst mag nemen. 

Gelukkig heeft Jasper in de loop van de jaren al veel podiumervaring op gedaan. Zo heeft u hem kunnen aanschouwen tijdens de laatste editie van Het Bernhezer Solisten Concours, waarbij hij met maar liefst 91,2 punten de eerste prijs heeft weten te bemachtigen. Nieuwsgierig geworden? Dan ben je van harte welkom op donderdagavond 4 juli vanaf 20.00 uur bij de Muzelinck in de zaal De Link (Raadhuislaan 18, Oss).