Aurora Ontmoet: Judith en Kim uit Aurora Con Brio!

HEESCH – Judith(15) en Kim(14) zijn beiden al een aantal jaren lid van Aurora; Judith 6,5 jaar en Kim 7 jaar. Judith speelt hoorn op B-niveau en Kim speelt bugel op C-niveau. Ze hebben beiden nog les vanuit de Muzelinck. Daarnaast spelen ze ongeveer 4 jaar bij Aurora Con Brio. Op 26 oktober doen ze daarom ook mee met ‘Aurora Ontmoet’.

Zowel Kim als Judith hebben muziek al van jongs af aan meegekregen. Een muzikale familie en zelfs een muzikale oppas, waar Judith nu mee in het orkest speelt, hebben er voor gezorgd dat bij beide dames de interesse vroeg was gewekt. Hun uiteindelijke doel is het halen van het grote orkest. Zij halen ook veel plezier en voldoening uit het geven van concerten en samen met het orkest werken aan een project zoals ‘Ontmoet’.

Voor hen allebei stopt muziek niet buiten de fanfare. Op school kunnen ze in de schoolband en de muziekklas hun muzikaliteit laten horen aan hun vrienden. Het helpt om te motiveren waardoor ze binnenkort allebei hun C-examen hopen te halen. Uitdagende muziek, gezelligheid en het niveau van het orkest helpen daarnaast om die motivatie en plezier uit de muziek te halen.

Voor ‘Aurora ontmoet’ hopen ze dat het publiek een mooie avond beleeft en na middernacht met plezier CC De Pas uitloopt. Als het orkest goed speelt, ze het onderling gezellig hebben en met veel plezier op het podium staan, wordt het project op een leuke manier afgesloten. Beiden geven aan er veel plezier in te hebben, mede omdat het repertoire erg uiteenlopend is. 

Wil je ook komen luisteren bij ‘Aurora Ontmoet’ op 26 oktober? Vergeet dan geen kaartjes te kopen. Een kaartje kost maar €15,- en kun je verkrijgen via www.de-pas.nl of bij de theaterkassa in CC De Pas. Wees er snel bij, want deze avond mag je niet missen!