Aurora muziekfestijn op het plein

HEESCH – De vakantieperiode breekt weer aan. Tijd om te gaan genieten van zon, zee en strand, in een vakantiehuisje of lekker in de achtertuin. Om de vakantie alvast in te luiden, nodigt Fanfare Aurora u van harte uit om met onze muzikanten te genieten van een mooi stukje muziek. Op zaterdagmiddag 29 juni om 11:00 uur verzorgen zij een openluchtconcert op het dorpsplein naast de fontein ‘Labrys’ aan ’t Dorp in Heesch: een muziekfestijn op het plein.

Dit jaar zullen de muzikanten met een kort maar gevarieerd programma het publiek vermaken met hun vrolijke klanken, speciaal ingestudeerd voor dit eindeseizoensconcert. Om het concert ook dit jaar een extra zomers tintje te geven, wordt het evenals vorig jaar gehouden in de openlucht en wel op het dorpsplein naast de fontein “Labrys” aan ’t Dorp in Heesch. In samenwerking met Stichting Centrummanagement Heesch zorgt Aurora ervoor dat het dorpsplein wordt omgetoverd tot een heus “muziekfestijn op het plein”.

Na afloop van het concert is er ruim gelegenheid om samen met u en de muzikanten van Aurora gezellig na te praten en de vakantie in te luiden. We hopen u dan ook te ontmoeten op zaterdagmiddag 29 juni op het dorpsplein bij de fontein. Het concert start om 11.00 uur en de entree is gratis! Mocht het onverhoopt slecht weer zijn, dan wijken we uit naar ons eigen repetitielokaal aan ’t Dorp in Heesch.