Voorjaarsconcert Fanfare Aurora

HEESCH – Op zondag 26 mei geven het Fanfareorkest en de Malletband van Fanfare Aurora uit Heesch een voorjaarsconcert in Dorpshuis de Berchplaets in. 

Het concert staat voor beide orkestgeledingen in het teken van de voorbereiding op het Peeltoernooi op 15 & 22 juni dit jaar in Meijel. Het Peeltoernooi is een evenement waar slagwerk en blaasorkesten hun muziekstukken laten beoordelen door een vakkundige jury. Aan het einde van het toernooi is er een prijsuitreiking, waarna de orkesten hun juryrapport krijgen. Voor het Fanfareorkest is dit rapport een belangrijke meting voor hun Bondsconcours aanstaande november. Voor de Malletband is het hun debuut op het Peeltoernooi en hopen ze een mooi resultaat te behalen. 

Beide orkesten zullen op 26 mei het repertoire voor het Peeltoernooi ten gehore brengen voor. Het belooft een mooie, muzikale morgen te worden met een diversiteit aan muziek. Het concert zal om 11.00 uur van start gaan en de entree is gratis. We zien je graag op deze muzikale ochtend!