Aurora Ontmoet: Een promconcert

HEESCH – In het najaar vindt weer een nieuwe editie van ‘Aurora Ontmoet…’ plaats. Een jaarlijks terugkerend concert van Aurora met een bijzondere ontmoeting. Dit jaar is het op 26 oktober de beurt aan opleidingsorkest Aurora Con Brio. Deze veelal jeugdige muzikanten zullen de samenwerking aangaan met Popkoor Enjoy uit Vorstenbosch. Dit koor bestaat uit zo’n 80 leden en zij gaan een spetterend optreden neerzetten. 

Het wordt een zeer afwisselend programma met verschillende stijlen. Het thema wat hierbij centraal staat is Top2000 en hier zullen veel nummers uit terugkomen. De muzikanten van Con Brio en Popkoor Enjoy zullen drie solisten en een combo naast zich weten: Arno Pattiwael, Laura van den Braak en Babs Hilliger. Tijdens de afterparty zal een bekende dj op het podium plaatsnemen om er tot in de late uurtjes een feest van te maken. In de komende weken gaan we alle deelnemers aan jullie voorstellen! 

Dit jaar is niet alleen een speciale editie vanwege bovenstaande gasten, maar ook omdat CC De Pas omgebouwd zal worden tot een ware arena. Het podium zal met een catwalk uitgebouwd worden en in de zaal zullen bartafels en krukken komen te staan. Het balkon blijft, integendeel tot de begane grond, wel zitgedeelte. 

Beleef deze bijzondere en spectaculaire avond samen met Aurora! ‘Aurora Ontmoet’ vindt plaats op zaterdagavond 26 oktober in CC De Pas, aanvang 20.15 uur. Kaarten € 15,- zijn te koop via www.de-pas.nl of aan de theaterkassa in CC De Pas. 
De kaartverkoop is gestart. Wees op tijd want deze avond mag je niet missen!