Aurora brengt u in de kerstsfeer

Kerstmis is bij uitstek de meest sfeervolle periode van het jaar. Om u alvast in de kerstsfeer te brengen, nodigt Fanfare Aurora u uit voor haar jaarlijkse kerstconcert. Het concert vindt plaats op zondagmiddag 21 december om 15:30 uur in de Petrus-Emmauskerk en wordt dit jaar verzorgd door Aurora Con Brio.

Aurora Con Brio is een van de orkesten van de Heesche muziekvereniging. Naast het geven van volwaardige concerten heeft dit orkest als belangrijke taak het opleiden van muzikanten voor de overstap naar het fanfareorkest. Aurora Con Brio bestaat daardoor voor 80% uit jongeren die al ver gevorderd zijn in hun muzikale opleiding. Tijdens dit kerstconcert gaat Aurora Con Brio diverse muziekwerken ten gehore brengen waaronder ‘Canterbury Choral’ en het prachtige ‘Hymn to the Fallen’.

Angel_Rule Poster

Maar ze doen dit niet alleen! Dit jaar is de combinatie gezocht met de zanggroep Angels Rule. Deze vierkoppige zanggroep, afkomstig uit Venlo en omgeving, houdt zich dagelijks in meer of minder mate beroepsmatig bezig met muziek en zang. In 2008 stonden zij voor het eerst in gezamenlijkheid op het podium. Daarna volgde al snel meer optredens, waaronder diverse promsconcerten. Ze zingen afwisselend 1 tot 4-stemmige arrangementen van onder meer musicals, popsongs en gospelmuziek. Voor dit kerstconcert is speciaal muziek uitgekozen die past in de kerstsfeer. Een van die nummers is ‘Mag ik dan bij jou’ van Claudia de Breij.

Wilt u heerlijk in de kerstsfeer komen en genieten van mooie muziek en prachtige zang? Kom dan naar het kerstconcert van Aurora Con Brio! Het kersconcert vindt plaats op zondagmiddag 21 december om 15:30 uur in de Petrus-Emmauskerk. De kerk is open vanaf 15.00 uur en de toegang is gratis.

PosterPoster Poster