Aurora Gets Serious

3FM Serious Request vraagt dit jaar aandacht voor meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflict gebieden. Drie 3FM Dj’s zullen van 18 december tot 24 december in het glazen huis verblijven en zoveel mogelijk aandacht vragen en geld in zamelen om deze meisjes en vrouwen te hulp te schieten. Het geld dat ingezameld wordt, zal onder meer gebruikt worden voor de opvang en het herstel van vrouwen met een trauma door seksueel geweld. Fanfare Aurora wil hier graag haar steentje aan bijdragen. Evenals vorig jaar organiseert de Heesche muziekvereniging op zaterdag 20 december onder de naam ‘Aurora Gets Serious’ allerlei activiteiten waarvan de opbrengst ten goede komt aan 3FM Serious Request.

Op zaterdag 20 december organiseert Fanfare Aurora in haar verenigingsgebouw aan ’t Dorp 138 in Heesch diverse activiteiten om geld op te halen voor 3FM Serious Request. Om 14.00 uur wordt de dag feestelijk geopend door de Jeugdhofkapel. Hierna starten de activiteiten waar jong en oud aan kunnen deelnemen. Denk daarbij aan een slagwerkworkshop, een kindercasino, een Beauty Salon, de meeste slagen per minuut, de langste noot, hoeveel in de pot, een grabbelton en nog veel meer! In de loop van de middag zullen er nog enkele optredens plaatsvinden. Om 14:15 uur zal een dansgroep van Balletstudio Hanneke van der Stappen een optreden verzorgen en om 15:30 uur zullen een aantal gitaristen optreden. Het middagprogramma duurt tot 17:00 uur.

Aurora Gets Serious 2013
Aurora Gets Serious 2013

Maar niet getreurd, om 20:00 uur bent u weer van harte welkom op onze feestavond. Hier kan u genieten van goede muziek, een hapje en een drankje. De muziek zal worden verzorgd door lokale bands, namelijk Syndicate en The Basement. In de loop van de avond zal evenals vorig jaar een aantal keer aan het Rad van Fortuin worden gedraaid. Diverse Heesche ondernemers hebben voor leuke prijzen gezorgd, wij willen hen hiervoor van harte bedanken! De feestavond duurt tot 1:00 uur en de opbrengst komt ook volledig ten goede aan 3FM Serious Request.

Draag ook uw steentje bij aan 3FM Serious Request en bezoek ‘Aurora Gets Serious’ op 20 december in ons verenigingsgebouw aan ’t dorp 138 te Heesch!

Meer info op www.facebook.com/auroragetsserious