Epische slagwerkstrijd in Aurora ontmoet: ‘Sounds of Drums – the battle!

HEESCH – De Malletband van Fanfare Aurora uit Heesch en de slagwerkgroep van Harmonie St. Caecilia Lieshout/Mariahout presenteren met trots hun nieuwe theatershow ‘Sounds of Drums – the battle!’, een show die je van begint tot eind op het puntje van je stoel zal houden.

Ook dit jaar is het weer tijd voor een editie van Aurora Ontmoet. Ieder jaar wordt deze concertreeks georganiseerd door een van onze geledingen en dit jaar is het de beurt aan de Malletband van Aurora! Na de succesvolle eerdere edities waarin Pater Moeskroen in 2018 en Cesar Zuiderwijk in 2015 werd ontmoet, slaan de slagwerkers van Aurora deze keer de handen in een met de slagwerkgroep van Harmonie St. Caecilia. Samen gaan ze de strijd aan met elkaar én tegen elkaar, vechten ze met draken en het leger en gaan ze ‘the battle’ aan met nog veel meer! De avond werkt toe naar een climax, waarbij de show wordt afgesloten met een combinatie van slagwerk die je nooit eerder zag.

Tijdens deze unieke samenwerking wordt er één super-ensemble gevormd, waarbij meer dan 30 slagwerkers het podium zullen delen. Dit opent deuren naar unieke acts en bijzondere muziek. Een ervaring die je absoluut niet wilt missen!

Laat je betoveren door de magie van slagwerk en ga samen ‘the battle’ aan tijdens de show op 30 november in het Dorpshuis in Lieshout óf 14 december in Theater de Pas in Heesch. Meer informatie en de ticketverkoop voor de show op 14 december vind je via www.de-pas.nl/kaartverkoop en voor de show op 30 november via www.harmonielieshout.nl.