Wijnactie Fanfare Aurora: Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.

Steun het jeugdwervingsprogramma van Fanfare Aurora door wijn in te kopen. Wij besteden het geld aan jeugdwerving en -behoud en jij kunt lekker genieten van een kwaliteitswijntje van Wijnhandel van Helden! Een win-winsituatie lijkt ons.

“Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst”, is een gezegde wat binnen Fanfare Aurora hoog in het vaandel staat.

Het afgelopen jaar hebben wij al flinke stappen gezet om nieuwe leden te werven en te behouden. Wellicht dat je ons op verschillende evenementen in Heesch al gespot hebt met ons promotiekraampje?

Daarnaast is afgelopen seizoen ook voor het eerst de Speel-Maar-Meeband gestart, een initiatief om kinderen vanaf 7 jaar op een algemene manier kennis te laten maken met muziek en verschillende instrumenten. Dit was, al zeggen we het zelf, een daverend succes! En ook dit jaar is er weer een nieuwe band gestart.

In navolging van onze wijnactie van eerdere jaren, willen we ook dit jaar proberen door de verkoop van wijn dit jeugdmuziekproject te financieren, behouden en verder uit te breiden. Met de feestdagen in het vooruitzicht bieden wij uitstekende wijn tegen een betaalbare prijs aan, dankzij de betrokkenheid van Wijnhandel van Helden. En een primeurtje dit jaar, we bieden ook een lekker rosétje aan! Kunnen we rekenen op jouw aankoop om te proosten op een goede kerst en een voorspoedig 2024?

Scan de QR-code of bestel hier.