Sponsoring Aurora Ontmoet 2023

Ook dit jaar willen we graag een spetterende editie van Aurora Ontmoet voor jullie organiseren. Op zaterdag 2 december staat de Pas in het teken van: The Masked Hissenoaren.

Tijdens deze avond zullen verschillende bekende Hissenoaren zich laten horen. Het is aan het publiek om te raden wie er in het pak verstopt zit.

Het is deze avond mogelijk om als sponsor een steentje bij te dragen! Dat kan op verschillende manieren. Zo is het mogelijk om 1 of meerdere nummers te sponsoren. Ook is het mogelijk om een van de prachtige kostuums die onze Masked Hissenoaren aan hebben te sponsoren.

Het sponsoren van een liedje kan al vanaf 75 euro. De logo’s van de sponsoren die een liedje hebben gesponsord, zullen op het programmaboekje van het evenement worden geplaatst. Het programma boekje zal tijdens het evenement in de zaal worden verspreid.

Het sponsoren van een kostuum kan voor 250 euro. De sponsoren die de uniformen van de Masked Hissenaoren sponsoren, krijgen een prominentere plaats op het programmaboekje. Daarnaast krijgen deze sponsoren 6 vrijkaarten voor Aurora Ontmoet. Indien gewenst, is het mogelijk om een statafel vooraf te reserveren.

Wil je hier als sponsor samen met ons een groot success van maken, vul dan onderstaand formulier in. We nemen dan z.s.m. contact op om de mogelijkheden te bespreken!