Wijnactie Fanfare Aurora: Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.

Steun het jeugdwervingsprogramma van Fanfare Aurora door wijn in te kopen. Wij besteden het geld aan jeugdwerving en u kunt lekker genieten van een kwaliteitswijntje van Wijnhandel van Helden! Een win-winsituatie lijkt ons.

“Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst”, is een gezegde wat binnen Fanfare Aurora hoog in het vaandel staat. Ondanks vele initiatieven blijft de aanwas achter bij de behoefte om de orkesten toekomstbestendig te maken. De positieve invloed die actief musiceren op de verdere ontwikkeling van kinderen heeft, heeft tot vele landelijke initiatieven geleid. Fanfare Aurora haakt hier graag op aan. We zijn afgelopen jaar gestart met samenwerkingen met BSO’s waar we kinderen al op jonge leeftijd enthousiasmeren voor muziek. Daarnaast zijn we gestart met de “Speel-Maar-Meeband”, waar op een leuke manier algemene muziekkennis opgedaan wordt en verschillende instrumenten aan bod komen. Onze ambitie om dit alles te realiseren is groot, wat helaas kosten met zich meebrengt.

In navolging van onze wijnactie van vorig jaar, willen we ook dit jaar proberen door de verkoop van wijn dit jeugdmuziekproject te financieren. Met de feestdagen in het vooruitzicht bieden wij uitstekende wijn tegen een betaalbare prijs aan, dankzij de betrokkenheid van Wijnhandel van Helden. Hopelijk dat u uw geplande inkoop van wijn voor de feestdagen aan ons wilt gunnen. Met uw aankoop proost u straks niet alleen op een goede Kerst en een voorspoedig 2023, maar tevens op een muzikale toekomst van de Heesche jeugd en onze Fanfare. Scan de QR-code of klik hier om jouw bestelling te plaatsen.