Concert Malletband Fanfare Aurora en slagwerkgroep Juliana

HEESCH – De malletband van Fanfare Aurora uit Heesch en slagwerkgroep Juliana uit Waalre organiseren zaterdag 4 juni een gratis slagwerkconcert in CC De Pas. Ze zullen gezamenlijk en apart meerdere slagwerknummers ten gehore brengen.

Beide groepen staan onder leiding van Patrick van den Heuvel. Een logische samenwerking van twee enthousiaste groepen die gezamenlijk uit 25 muzikanten bestaan. Naast hun eigen repetities hebben ze ook regelmatig samen gerepeteerd en zo zullen zij als één groep op het podium een mooi concert ten gehore brengen.

Maart 2020 zouden beiden verenigingen samen een groot theaterconcert hebben gegeven, maar vanwege corona moest dit uitgesteld worden, oktober 2021 hebben zij gezamenlijk dit concert al op kleine schaal ingehaald in Waalre, maar in december moest de editie in Heesch weer uitgesteld worden vanwege corona. Nu kunnen ze eindelijk, twee jaar later, aan het Heesche publiek laten horen waar ze al zo lang aan gewerkt hebben!

Kom zaterdag 4 juni naar CC De Pas, vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis voor iedereen.