Aurora Ontmoet Cesar Zuiderwijk

czmalletbandposterAurora Ontmoet is inmiddels een begrip, een terugkerend evenement waarbij Aurora het podium deelt met een bijzondere groep of artiest. Op zaterdag 4 juli gaat het gebeuren: CESAR ZUIDERWIJK verzorgt ’s middags een clinic ’s en treedt ’s avonds op in een geweldige uitvoering van Malletband Aurora Ontmoet. De malletband van Aurora brengt u een bijzondere voorstelling deze dag. Bereidt u voor op spectaculair slagwerk, uitzinnige drumsolo’s en opzwepende ritmes.

Aurora Gets Serious

3FM Serious Request vraagt dit jaar aandacht voor meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflict gebieden. Drie 3FM Dj’s zullen van 18 december tot 24 december in het glazen huis verblijven en zoveel mogelijk aandacht vragen en geld in zamelen om deze meisjes en vrouwen te hulp te schieten. Het geld dat ingezameld wordt, zal onder meer gebruikt worden voor de opvang en het herstel van vrouwen met een trauma door seksueel geweld. Fanfare Aurora wil hier graag haar steentje aan bijdragen. Evenals vorig jaar organiseert de Heesche muziekvereniging op zaterdag 20 december onder de naam ‘Aurora Gets Serious’ allerlei activiteiten waarvan de opbrengst ten goede komt aan 3FM Serious Request.

Lees verder “Aurora Gets Serious”

Verrassende Ontmoetingen

Muziekvereniging Aurora Heesch (dirigent: Hans Pastoor, sopraan: Maartje Rammeloo) & Koninklijke Sophia’s Vereeniging Loon op Zand (dirigent: Heinz Friesen)

Een prachtige opening van de serie Verrassende Ontmoetingen! Symfonisch blaasorkest Sophia’s Vereeniging is al vele jaren een van de beste symfonische blaasorkesten van Nederland en komt uit in de concertdivisie van de KNFM. Ook Muziekvereniging Aurora doet hier niet voor onder. Samen zorgen zij voor flink muzikaal vuurwerk. Op het programma staan onder meer werken van Wagner, Bernstein, Prokofjev en Tsjaikovski.

De concertserie biedt professionele en bijzondere podia aan ter promotie van de Harmonie-, Fanfare- en Brassbandmuziek. Door te kiezen voor kwaliteit denken wij een langdurige bijdrage te kunnen bieden aan de ontwikkeling en de promotie van deze sector. Orkesten kunnen met een goed voorstel qua repertoire en publieksbereik zich aanmelden voor deelname.

Welkom

Fanfare Aurora is een echte Heesche vereniging die ambitie, betrokkenheid, gezelligheid en natuurlijk muzikaliteit hoog in het vaandel heeft staan. De no-nonsens sfeer en sociale cohesie zorgen er voor dat de muzikanten en vrijwilligers één geheel vormen, ondanks de zeven geledingen waaruit Aurora bestaat. Onze muzikanten hebben een sterke repetitie-drive, wat resulteert in prachtige en veelzijdige concerten (binnen en buiten de dorpsgrenzen) voor ons trouwe publiek. Wij besteden veel aandacht aan de opleiding van onze (jonge) leden, met als doel om het muzikale niveau waarop Aurora al jaren musiceert te handhaven. Jong geleerd is immers oud gedaan!