Aurora muziekfestijn op het plein

De vakantieperiode breekt weer aan. Heerlijk genieten van zon, zee, strand op de camping, in een vakantiehuisje of gewoon lekker in de achtertuin. Om in de vakantiestemming te komen, nodigt Fanfare Aurora uit Heesch u van harte uit om met alle muzikanten muzikaal het seizoen af te sluiten en tegelijkertijd de vakantie in te luiden. Op zondagochtend 9 juli om 11:30 uur verzorgen zij een openluchtconcert op De Misse in Heesch: een Muziekfestijn op het plein.

Eindeseizoensconcert

Dit jaar is de beurt aan het jeugdorkest, de malletband en het fanfareorkest. In een kort maar gevarieerd programma van een uur zullen zij het publiek vermaken met hun vrolijke klanken, speciaal ingestudeerd voor dit eindeseizoensconcert. Om het concert dit jaar een extra zomers tintje te geven, wordt het gehouden in de openlucht en wel op De Misse in Heesch. In samenwerking met Cultureel Centrum De Pas zorgt Aurora ervoor dat de Misse wordt omgetoverd tot een heus “muziekfestijn op het plein”.

Na afloop van het concert is er ruim gelegenheid om samen met u en de muzikanten van Aurora onder het genot van een drankje even gezellig napraten en de vakantie in te luiden. We hopen u dan ook te ontmoeten op zondagochtend 9 juli op de Misse. Het concert start om 11:30 uur en de entree is gratis!