Fanfare Aurora naar Peeltoernooi

U kent Fanfare Aurora misschien alleen van de feestelijke optredens tijdens Koningsdag, een serenade bij een gouden bruiloft of het carnavalsconcert? Dat het ook serieus aan toe kan gaan, laten de muzikanten en dirigent van de Heesche muziekvereniging zien en vooral horen op zondag 18 juni. Dan nemen zij deel aan het 51e Peeltoernooi in het Limburgse Meijel.

_MG_7944

Tijdens het Peeltoernooi wordt door Aurora een drietal concertwerken gespeeld die beoordeeld worden door een professionele jury. Het fanfareorkest van Aurora komt uit in de 1e divisie, de hoogste afdeling voor amateur blaasorkesten. Het is de eerste keer sinds de nieuwe dirigent Geert Jacobs in december 2015 de muzikale leiding van het orkest overnam, dat het orkest professioneel wordt beoordeeld.

Wilt u Fanfare Aurora ook zien optreden tijdens het Peeltoernooi? U bent van harte uitgenodigd! Het Peeltoernooi vindt plaats in Zalencentrum ‘d’n Binger’ in Meijel. Het optreden van het fanfareorkest van Aurora staat gepland om 17:20 uur. Meer informatie vindt u op www.peeltoernooi.nl.