Huiskamerconcert Fanfare Aurora

Fanfare Aurora geeft vele optredens in een jaar: een rondwandeling op straat, een serenade tijdens een feestje in ’t Tunneke of een concert in Cultureel Centrum de Pas. Bent u ook benieuwd naar de muzikale prestaties van het Heesche blaasorkest maar heeft u geen zin een hele avond vast in een theaterstoel te zitten? Kom dan op donderdag 18 mei 20:30 uur naar het huiskamerconcert van Fanfare Aurora in het verenigingsgebouw van Aurora aan ’t Dorp 138 in Heesch: de huiskamer van Aurora. De toegang is gratis!

Foto_Geert_Jacobs_4

Onder leiding van dirigent Geert Jacobs is het fanfareorkest van Aurora in voorbereiding op deelname aan het Peeltoernooi op zondag 18 juni in Meijel. Tijdens het Peeltoernooi wordt een drietal concertwerken gespeeld die beoordeeld worden door een professionele jury. Als try-out voor de deelname aan het Peeltoernooi organiseert Aurora nu een huiskamerconcert waarvoor u van harte bent uitgenodigd. Een mooie informele gelegenheid om kennis te maken met het orkest, de leden en de vereniging.

U bent van harte welkom op donderdag 18 mei om 20:30 uur in onze ‘huiskamer’ aan ’t Dorp 138 in Heesch (tegenover de kerk), vanaf 20:15 uur staat de koffie voor u klaar!