Als VIP in de Muziekfabriek

Basisschooljeugd die er stiekem van droomt eens als een ster te worden behandeld kunnen dit (na) zondag 19 maart van hun bucketlist schrappen. Dan worden zij namelijk als een VIP onthaald tijdens de Aurora Muziek Fabriek-Show van fanfare Aurora in Heesch. Iedereen is welkom maar dit interactieve concert is speciaal voor kinderen van 3 t/m 10 jaar. Om 10.00 uur is de zaal van cultureel centrum De Pas open voor ons publiek waar je kunt rondkijken in onze fabriek. Vanaf 10.30 uur begint het concert en kun je een uurtje luisteren naar muziek,  meespelen en dansen. De toegang is gratis en uiteraard zijn er speciale plekken voor alle VIP’s.

AMF-show

Muziek maken is superleuk! Dat vinden uiteraard alle muzikanten van fanfare Aurora in Heesch. Om dit te beleven is er zondag 19 maart een interactief concert met als thema de Aurora Muziek Fabriek-show. Een uitvoering speciaal gericht op kinderen vanaf 3 t/m 10 jaar met speciale zitplaatsen, uiteraard vooraan en muziek die zij leuk vinden zoals Frozen en K3. Naast een gezellige muzikale ochtend is het ‘limonadeconcert’ ook bedoeld om kinderen te enthousiasmeren voor blaasmuziek. Naast een speciale ontvangst, goede zitplaatsen en muziek voor hen, is er voor het concert een parcours in de Muziekfabriek. Nieuwsgierig geworden? Kom dan op zondagochtend 19 maart naar De Pas en breng al je vrienden en vriendinnen mee. Oh ja. Ouders, oudere broers, zussen of andere belangstellende zijn natuurlijk ook welkom. Zij krijgen óók een mooi plekje…………..wat verder achteraan.