Graag presenteren wij u…

AURORA ONTMOET…
ZATERDAG 1 JULI 2017 IN DE PAS TE HEESCH

Tijdens dit concert onder leiding van Jesse van Lankveld zal het opleidingsorkest Con Brio van Fanfare Aurora Heesch diverse muzikale ontmoetingen aangaan met trompettist Eric Vloeimans, accordeonist Tom van Aarle en zangeres Lisa Kézér.

auroraconbrio

Aurora Con Brio ontmoet… trompettist Eric Vloeimans
Met niemand minder dan toptrompettist Eric Vloeimans gaat Aurora Con Brio de uitdaging aan om een topconcert neer te zetten. Deze man heeft een indrukwekkende CV en speelde al eens voor koning Willem-Alexander en koningin Maxima en won in 2016 de muziekprijs van het Prins Bernhardfonds. Met Eric hebben we een topartiest in hart en nieren binnengehaald.

ericvloeimans

Aurora Con Brio ontmoet… Accordeonist Tom van Aarle
Benieuwd naar hoe een accordeon in combinatie met een fanfare-orkest klinkt? Kom dan zeker naar dit concert. Aurora Con Brio gaat de ontmoeting met accordeonist Tom aan. Geniet en laat je meegaan in de klanken van de accordeon.

tomvanaarle

Aurora Con Brio ontmoet… Zangeres Lisa Kézér
Deze talentvolle zangeres zong in het achtergrondkoor van Karin bloemen, is een ‘upcoming’ artieste. Na de eerste noten zal zij de harten van het publiek veroveren met haar prachtige stem.

lisakezer

Aurora Con Brio onder leiding van Jesse van Lankveld
Sinds augustus 2015 geeft Jesse van Lankveld leiding aan het orkest. Jesse heeft diverse Masterclasses gevolgd bij diverse bekende dirigenten zoals Jan Cober, Philip Sprake en Jos van den Braak en word dan ook regelmatig gevraagd als gastmuzikant bij onder meer André Rieu, het Meijerijs Kamerorkest en de Philips Harmonie.

Kom genieten van een spectaculaire avond met artiesten van de hoogste rang. Een muzikale avond voor zowel jong als oud. Aurora ontmoet diverse topartiesten die een indruk bij u achter zullen laten. Een avondje puur genieten. Graag tot ziens bij Aurora con Brio ontmoet. Kaarten zijn te bestellen via de website van Cultureel Centrum De Pas.