Fanfare Aurora en zanggroep Friday luiden de kerst in

HEESCH – Op zondagavond 15 december is het tijd om iedereen in de kerstsfeer te brengen met het jaarlijkse kerstconcert van Fanfare Aurora. Dit jaar, voor het eerst verzorgd door het jeugdorkest van Aurora, wat het extra speciaal maakt. Dit doen zij in samenwerking met zanggroep Friday. Hiernaast zal er als aanvulling een trombone kwartet en een Malletband ensemble van Aurora meedoen. Het concert begint om 18.30 uur en vindt plaats in de Petrus’ Bandenkerk in Heesch. 

Het jeugdorkest staat er zeker niet alleen voor deze avond, maar gaat de samenwerking aan met zanggroep Friday uit Nistelrode. een enthousiaste groep meiden bestaande uit 13 leden. Vijf jaar geleden is Friday opgericht en inmiddels hebben ze al heel wat optredens achter de rug. Dit doen zij onder leiding van Delian Corssmit-Koenen. Friday repeteert elke vrijdagavond met elkaar en willen graag het plezier, wat zij hebben, uitstralen naar het publiek. Hierdoor zijn de optredens van Friday telkens weer een lust voor oor en oog! 

Door verschillende nummers en samenspel tussen het trombone kwartet, een Malletband ensemble, Friday en het jeugdorkest zal er deze avond een breed repertoire aan muziek voorbij komen: van ‘Why wouldn’t it be Christmas every day’ tot het mooie nummer ‘Avond’ van Boudewijn de Groot. Hiermee hoopt het jeugdorkest, onder leiding van Fred van Toor, deze avond samen met jou de kerst in te luiden! 

Wil je samen met Fanfare Aurora alvast in de kerstsfeer komen en deze bijzondere samenwerkingen niet missen? Kom dan op 15 december naar het kerstconcert van het jeugdorkest en geniet van een muzikale avond. De kerk is open vanaf 18.00 uur en de toegang is gratis. Zien we jou dan?