Overweldigend Promsconcert Aurora Con Brio afgelopen zaterdag

HEESCH – Aurora Ontmoet 2019 met Con Brio als organisator van deze avond. Een promsconcert samen met een koor, drie solisten en een combo die er zaterdag een geweldige avond van hebben gemaakt. Zo’n 600 mensen genoten in CC De Pas van de diversiteit in muziek en zang met als afsluiter van de avond DJ Menno op de afterparty. 

De zesde editie van Aurora Ontmoet was extra speciaal vanwege een optreden in de vorm van een promsconcert. Een goed georganiseerde avond waarbij op de begane grond de sfeer van een café werd gecreëerd met hangtafels, krukken en de bar die de hele avond open is gebleven. Op het balkon waren de welbekende zitplaatsen. 

Met zo’n 125 man op het podium, 33 nummers op de lessenaar waarbij ongeveer 3 uur muziek is gemaakt was fantastisch. Er is een jaar toegeleefd naar deze avond en deze is voor Aurora Con Brio meer dan geslaagd. Dirigent Jesse van Lankveld heeft iedereen door de avond heen weten te loodsen waarbij er aan het eind echt een feest van werd gemaakt met onder andere de nummers; I’ve got the music in me, Ik kan het niet alleen, Proosten en als klap op de vuurpijl ’t Dondert en ’t Bliksemt. 

Iedereen is ontzettend trots op wat er is neergezet en namens de organisatie wordt iedereen die er was en die heeft meegewerkt of gesponsord enorm bedankt! Het was een bijzondere avond waar nog lang over nagepraat zal worden.