Carnavalsconcert Aurora met Pap & Pudding

Op zaterdagavond 7 februari brengt Fanfare Aurora in samenwerking met Stichting Carnavalsviering Heesch weer een spetterend carnavalsconcert in Cultureel Centrum de Pas. Evenals tijdens de 3 voorgaande (uitverkochte) edities in 2006, 2009 en 2012 kunt u ook dit jaar aan de vooravond van carnaval genieten van de samenwerking van Fanfare Aurora met lokale talenten. Dit jaar treden zangeres Iris Langedijk en zanger Mick van Haaren met het orkest op. Het programma wordt compleet gemaakt door een speciaal gastoptreden van het carnavalsduo Pap & Pudding. Kortom, een concert dat u niet mag missen!

Pap&Pudding

Read More

Aurora gets Serious: weer groot succes

HEESCH – De tweede editie van Aurora Gets Serious was een groot succes. De middag en avond van de 20e december konden de aanwezigen genieten van muziek, dans en spel. De mooie optredens van de leerlingen van balletschool Hanneke van der Stappen namen de bezoekers mee in de muziek en ook het optreden van Helma met haar gitaristen was prachtig.

opbrengst_SR14

Read More

Aurora brengt u in de kerstsfeer

Kerstmis is bij uitstek de meest sfeervolle periode van het jaar. Om u alvast in de kerstsfeer te brengen, nodigt Fanfare Aurora u uit voor haar jaarlijkse kerstconcert. Het concert vindt plaats op zondagmiddag 21 december om 15:30 uur in de Petrus-Emmauskerk en wordt dit jaar verzorgd door Aurora Con Brio.

Aurora Con Brio is een van de orkesten van de Heesche muziekvereniging. Naast het geven van volwaardige concerten heeft dit orkest als belangrijke taak het opleiden van muzikanten voor de overstap naar het fanfareorkest. Aurora Con Brio bestaat daardoor voor 80% uit jongeren die al ver gevorderd zijn in hun muzikale opleiding. Tijdens dit kerstconcert gaat Aurora Con Brio diverse muziekwerken ten gehore brengen waaronder ‘Canterbury Choral’ en het prachtige ‘Hymn to the Fallen’.

Angel_Rule Poster

Read More

Aurora Gets Serious

3FM Serious Request vraagt dit jaar aandacht voor meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflict gebieden. Drie 3FM Dj’s zullen van 18 december tot 24 december in het glazen huis verblijven en zoveel mogelijk aandacht vragen en geld in zamelen om deze meisjes en vrouwen te hulp te schieten. Het geld dat ingezameld wordt, zal onder meer gebruikt worden voor de opvang en het herstel van vrouwen met een trauma door seksueel geweld. Fanfare Aurora wil hier graag haar steentje aan bijdragen. Evenals vorig jaar organiseert de Heesche muziekvereniging op zaterdag 20 december onder de naam ‘Aurora Gets Serious’ allerlei activiteiten waarvan de opbrengst ten goede komt aan 3FM Serious Request.

Read More